vizaje nica logo

VIZAJE-NICA

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Casual Life EDT
Выберите объём:
30 ML
Объём:  30 ML
Артикул:  21002
Штрих-код:  8052086377950

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Casual Life EDT

Volum:30ml

Descrierea

FERRAGAMO este noul parfum pentru bărbați care întruchipează eleganța și modernitatea, rupând stereotipurile și îmbrățișând un suflet creativ și sensibil, trimițând un mesaj omului de astăzi: fii cine vrei să fii.
FERRAGAMO redefinește masculinitatea, conturând personalitatea omului Ferragamo, un suflet poliedric a cărui vigoare provine din contrastele sale interne: forță și sensibilitate, creativitate și pragmatism, încredere și vulnerabilitate. Spirit liber și îndrăzneț, acest om ideal este stăpânul succesului său și un simbol al autenticității.

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

«Salvatore Ferragamo» - итальянский парфюмерный бренд, ведущим направлением деятельности которого является разработка и производство различных аксессуаров для женщин и мужчин. В настоящее время ему же и принадлежат права на выпуск духов под одноимённой торговой маркой. С 1960 года по настоящее время бренд «Salvatore Ferragamo» представил на суд взыскательной публики более шестидесяти ароматов достаточно разноплановых по классификации и неординарных по заявленным аккордам нот парфюмерных композиций.

"Salvatore Ferragamo" este o marcă de parfum italian, a cărei activitate principală constă în dezvoltarea și producerea de diverse accesorii pentru femei și bărbați. În prezent, el deține, de asemenea, drepturile de a emite băuturi spirtoase sub marcă omonimă. Din anii 1960 până în prezent, marca Salvatore Ferragamo a prezentat publicului solicitant mai mult de șaizeci de arome care sunt destul de diversificate prin clasificare și extraordinare, conform acordurilor declarate de note de compoziții de parfumuri.
 

 

30-ml  SALVATORE FERRAGAMO Uomo Casual Life EDT   Salvatore Ferragamo
Активные компоненты указаны на упаковке.
Производитель: "Salvatore Ferragamo" 
Импортёр: "Vizaje-Nica" SRL; г. Кишинёв, ул. Пушкина 32, оф.601
Телефон: (022)884624
Срок годности указан на упаковке и считается с момента открытия товара.
Дата производства: Указана на упаковке

 

Рекомендуем