В преддверии грандиозных скидок!
vizaje nica logo

VIZAJE-NICA

HUGO BOSS Ma Vie Pour Femme EDP
Выберите объём:
30 ML
50 ML
Объём: 30 ML
Артикул: 82460025
Штрих-код: 737052802749

HUGO BOSS Ma Vie Pour Femme EDP

Volum: 30 ml

Descriere

Parfumul este inspirat de caracterul independent al unei femei care face o pauză pentru a se bucura de plăcerile simple ale vieții: o plimbare la apus, razele soarelui pe pielea ei, mirosul de flori. Aceste momente, când începeți cu adevărat să aprecieți prezentul, Ma Vie Pour Femme vă va ajuta să umpleți feminitatea captivantă și încrederea în sine. Aroma unică, proaspătă, seducătoare și fermecătoare și compoziția sa vă fac să învățați să vă prețuiți viața, să vă bucurați cu adevărat și să vă bucurați de fiecare minut.

Componente

Notele de varf: floarea cactus
Note de inima: frezii roz, Jasmine, Rose
Notele de bază: cedru alb, notele lui Woody

Hugo Boss

Hugo Boss

«Hugo Boss» - немецкий парфюмерный бренд, ведущими направлениями деятельности которого являются производство модной одежды, различных аксессуаров и парфюмерии класса «люкс». В настоящее время в качестве правообладателя этой марки духов выступает объединение «Coty». С 1985 года по настоящее время бренд «Hugo Boss» представил на суд взыскательной публики более семидесяти ароматов достаточно разноплановых по классификации и неординарных по заявленным аккордам нот парфюмерных композиций.

"Hugo Boss" este un brand german de parfum, principalele activități fiind producția de haine la modă, diverse accesorii și parfumuri de lux. În prezent, asociația "Coty" acționează ca deținătorul dreptului de autor al acestui brand de parfum. Din 1985 până în prezent, marca Hugo Boss a prezentat publicului solicitant mai mult de șaptezeci de arome care sunt destul de diverse în clasificare și neobișnuite în acordurile de note ale compozițiilor de parfumuri.
 

 

30-ml  HUGO BOSS Ma Vie Pour Femme EDP   Hugo Boss
Активные компоненты указаны на упаковке.
Производитель: "Hugo Boss" 
Импортёр: "Vizaje-Nica" SRL; г. Кишинёв, ул. Пушкина 32, оф.601
Телефон: (022)884624
Срок годности указан на упаковке и считается с момента открытия товара.
Дата производства: Указана на упаковке

 

Рекомендуем