В преддверии грандиозных скидок!
vizaje nica logo

VIZAJE-NICA

Tangle Teezer Blow Styling Round Tool
Выберите оттенок:
black-large
black-small
pink-small
Оттенок: black-large
Артикул: 70350
Штрих-код: 5060173370350

Tangle Teezer Blow Styling Round Tool

 

Descriere

Pensulă de păr originală inovatoare pentru stylingul unui uscător de păr și uscare rapidă a părului Tangle Teezer Blow - Styling Round Tool Mare .
Perie rotundă pentru uscarea blândă, trăgând sau curlingul părului. Oferă un volum natural la rădăcini, vă permite să faceți stilul fără a deteriora cuticula de păr, evitând deteriorarea și secțiunea vârfului.
Potrivit pentru toate tipurile de păr și structuri.

Tangle Teezer

Tangle Teezer

Красивые волосы — признак ухоженной девушки. Без качественной расчески сложно представить себе такие волосы. Расчески Tangle Teezer — инновация, которая потрясла мир и захватила умы бьютиголиков. Tangle Teezer — уникальный бьюти-гаджет, славящийся своей эргономичной формой. Она бережно расчесывает и не электризует волосы, придает блеск и подходит для всех видов волос.

Parul frumos este un semn al unei fete bine îngrijită. Fără un pieptene de calitate este dificil să-ți imaginezi un astfel de păr. Combs Tangle Teezer este o inovație care a zdruncinat lumea și surprinde mințile cosmeticianului. Tangle Teezer este un gadget de frumusețe unic, renumit pentru forma sa ergonomică. Acesta pieptenește ușor și nu electrifică părul, dă strălucire și este potrivit pentru toate tipurile de păr.
 

 

black-large  Tangle Teezer Blow Styling Round Tool   Tangle Teezer
Активные компоненты указаны на упаковке.
Производитель: "Tangle Teezer" 
Импортёр: "Vizaje-Nica" SRL; г. Кишинёв, ул. Пушкина 32, оф.601
Телефон: (022)884624
Срок годности указан на упаковке и считается с момента открытия товара.
Дата производства: Указана на упаковке

 

Рекомендуем